Vagner Love tepkisi

Vagner Love tepkisi

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fatih Terim’in izin almadan Vagner Love ile görüştüğünü iddia etti

Aspor'da yayınlanan 'Transfer Dosyası' programına katılan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, kendilerinden izin almadan Vagner Love ile görüştüğünü iddia ederek tepkisini şöyle dile getirdi: Love'un yabancı menajeri, Türk menejerini arıyor ve Fatih Terim'in tercümanlarına futbolcumu arattığını söylüyor. Dursun Özbek'i tanırım, çok severim ve saygı duyarım. Ondan habersiz yaptıklarını düşünüyorum. Bu yapılan ahlaksızlık, böyle şeyleri doğru bulmuyoruz. Fatih hoca bunu yapmadıysa, çıkıp 'yapmadım' desin. Kulüp başkanları birbirlerini arar, sonra transfer konuşulur. Biz böyle gördük.

'İLGİMİZ YOK'
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun şok iddiası üzerine Galatasaray'da bir açıklamada bulundu. Sarıkırmızılı kulübün yayınladığı mesajda, "Galatasaray olarak transfer sürecinde oyuncu-kulüp-menajer dengelerini gözetme konusunda son derece tecrübeli bir kulübüz. Adı geçen değerli oyuncuyla ilgili kulübümüz adına hocamız, tercümanımız veya idari çalışanlarımız hiçbir girişimde bulunmamıştır. Diğer yandan oyuncu, transfer listemizde de bulunmamaktadır. Böyle bir planlamamız olsaydı öncelikle tabii ki değerli Alanyaspor başkanımızı arardık. Kendilerinden de basın yerine bizi aramalarını beklediğimiz gibi. Saygılarımızla." ifadeleri kullanıldı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.