Prof. Dr. Önder KUTLU

Prof. Dr. Önder KUTLU

‘YAHUDİ TAKTİĞİ -6’ HAKKI GÖKBEL İLE SICAK İLİŞKİLER

2012 yılının başından 2016 yılı başına kadar üniversitenin rektörlük görevini uhdesinde bulunduran Hakkı Gökbel ile sıcak ilişkiler de açığa kavuşturulmalıdır.
• Anılan şahsın eşi profesörlük kadrosu için bir gün bile beklememiştir. Fetöcü oldukları söylenen ve Hakkı Gökbel döneminde idari görevler üstlenen akademisyenler bile aylarca kadro beklerken anılan rektör anılan şahsa kadroyu neden bekletmeden vermiştir?
• Hakkı Gökbel ile ortaya çıkan bu sevgi nereden kaynaklanmaktadır?
• Anılan şahsın herhangi bir akademik sunum, çalışma veya alaka içermeyen Almanya görevlendirmesi dekanlık tarafından reddedilmişken, anılan rektör tarafından bu görevlendirmenin yapılması noktasında niçin talimat verilmiştir?
• Bir rektör mevzuata uygun olmayan görevlendirme talebini reddeden kendi dekanının otoritesini çizerek, bu şahsı görevlendirir?
• Profesörlük kadrolarının son derece sınırlı olduğunu, herkesin kadrosunun verilemeyeceğini resmi yazı ile de tüm birimlere duyuran rektör niçin beklemeden bu şahsın kadrosunu ilan eder?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.