Yeni Akit'e Neden Girilmiyor ? Yeni Akit Haber Sitesi Error 521 Hatası Verdi

Yeni Akit'e Neden Girilmiyor ? Yeni Akit Haber Sitesi Error 521 Hatası Verdi

Türkiyenin En Büyük Haber sitelerinden Olan Yeniakit.com.tr Haber sitesi Error 521 Hatası Verdi..

Türkiyenin En Büyük Haber sitelerinden Olan Yeniakit.com.tr Haber sitesi  Error 521 Hatası Verdi..

Yeni Akit Gazetesi'nin online haber sitesi duraklatıldı. ODTÜ'den alınan domain'in duraklatılması şaşkınlıkla karşılandı.  

SİTE AÇILDI 

Siteye girilen uyarıda, "Alan adınız, mali ya da idari nedenlerle duraklatılmış olabilir!" deniliyordu ancak site saat 9'dan sonra tekrar açıldı. 

ODTÜ'nin nic.tr sitesinde yaptığı satışlarda ödemeler kredi kartı ile kolayca yapılabiliyor. 

İŞTE SİTE'DEKİ UYARI 

"Bu alan adı ".tr" Alan Adı Yönetimi tarafından duraklatılmıştır. Alan adınız, mali ya da idari nedenlerle duraklatılmış olabilir! 

Alan adınız, mali nedenlerle duraklatılmış ise: 

Alan adınızın ödeme sorumlusunun "nic.tr" sistemine giriş yaparak (log-in olarak) "Hızlı Erişim" menüsünde bulunan "Ödeme Sorgulama ve Ödeme İşlemleri" ödeme yapması gerekmektedir. 

Alan adınız için gecikmiş bir ödeme olup olmadığını, yönetim panelinizde, "Ödeme Sorumlusu İşlemleri" menüsünde bulunan "Alan Adı Bazında Geçmiş Ödemeler" linkinden kontrol edebilirsiniz. 

Alan adınız idari nedenlerle ile duraklatılmış ise: 

"Yardım-Destek" menüsünde bulunan "Destek İstiyorum" linkini kullanarak konu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 

Bu linki kullanabilmek için bir sorumlu kodu ile "nic.tr" sistemine giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Eğer bir sorumlu kodunuz yok ise lütfen öncelikle "Hızlı Erişim" menüsünde bulunan "Sorumlu Kodu Başvurusu" linkini kullanarak bir sorumlu kodu kaydı yapınız. " 

YENİ AKİT? 

Yeni Akit, Türkiye'de yayımlanan İslamcı ve muhafazakar ulusal günlük gazete. Yeni Akit gazetesi, köktendinci çizgisinin yanı sıra Hrant Dink Vakfı tarafından hazırlanan bir rapora göre, Türkiye'de nefret söylemine en fazla rastlanan ulusal gazetedir ve Museviler, ateistler, eşcinseller gibi gruplara karşı nefret söylemlerine başvurmuştur. 

İlk defa 12 Eylül 1993'te Akit adıyla çıkmıştır ve 5 Aralık 2001'de Anadolu'da Vakit adını almıştır. 

9 yılı aşkın süredir yayın yapan Anadolu'da Vakit gazetesinin imtiyaz sahibi Nuri Aykon'un 13 Eylül 2010 günü vefatı sonrası gazetenin isim hakkına sahip olan kanuni varisler, neşriyatın devam edip etmemesi konusunda tereddüt yaşamışlardır. Bu çerçevede Vakit Yayın Kurulu yeni bir karar alma zorunluluğu hissetmiştir. 

Yeni Akit'in kadrosunda eski Refah Partisi Rize milletvekili ve belediye başkanı Şevki Yılmaz, başörtülü olduğu için mecliste yemin ettirilmeyerek milletvekilliği düşen Merve Kavakçı, devlet eski bakanlarından Hasan Aksay, 312 general hakkındaki yazısı yüzünden yargılanan Asım Yenihaber ve Kenan Alpay gibi isimler yer almıştır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.