Yozgat' ta Çapa Makinesi, Çocuğun Bacağını İşte Böyle Kaptı...

Yozgat' ta Çapa Makinesi, Çocuğun Bacağını İşte Böyle Kaptı...

Yozgat'ta yaz tatilini fırsat bilen bir çocuk, tarlada çalıştığı sırada, bacağını çapa makinesine kaptırdı. Hastane hastane dolaşıp, boş yer arayan 16 yaşındaki Mehmet Ç.' nin yürekleri yıkan dramı da kameralara yansıdı.

Akdağmadeni ilçesine bağlı Boğazköy köyünde babasına yardım için tarlada çalışan Mehmet Ç., bacağını motorlu çapa makinesinin pervanesine kaptırdı. Hızla dönen makinenin pervanesi Mehmet’in ayağına saplandı ve bacağında kırıklar oluştu. Meydana gelen olaydan sonra yaralının ayağından çıkartılamayan pervane makineden söküldü. Ayağında demir parçasıyla Akdağmadeni Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Ç. burada yapılan müdahalenin ardından başka bir hastaneye sevk edilmek üzere bekletildi.

Aradan geçen 4 saatlik sürenin ardından Yozgat Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınan Mehmet’in damarlarının parçalandığı ve bacağında kırıklar oluştuğu öğrenildi. Mehmet Ç.'nin ayağını kaybetme riski bulunduğu belirtildi. Öte yandan, Akdağmadeni Devlet Hastanesi'nde Mehmet Ç.’ye müdahale edilememesi ve yaklaşık 4 saat bekletilmesi ailesinin ve bazı vatandaşların tepkisine neden oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.