16.000 mAh pile sahip akıllı telefon geliyor!

16.000 mAh pile sahip akıllı telefon geliyor!

16.000 mAh pil özelliğine sahip Energizer POWER MAX P16K Pro, MWC 2018'de resmen ilan edilecek.

Energizer markası altında Avenir Telecom, halihazırda akıllı telefonlarını piyasaya sürüyor. Bugün, önümüzdeki hafta Barselona'daki Mobile World Congress 2018'de 16.000mAh bataryayla yeni Energizer POWER MAX P16K Pro Android akıllı telefonu tanıtacağını açıkladı. Oukitel birkaç yıl önce 10,000mAh pil ve 10 günlük pil ömrü ile K10000 akıllı telefonu duyurmuştu.

Şirket ayrıca, büyük bir batarya içeriyor olmasına rağmen çok ince bir tasarıma sahip olacağını söylüyor. Telefon, 5.99 inçlik 18:9 Full HD+ ekran, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip olacak. Çok büyük bir pil paketlediğinden oldukça ağır olmalı ancak, bir şarjla haftalarca pil ömrü sürecek. Büyük bir pilin şarj olması saatler alacağından, şirket hızlı şarj desteği sunacağını umuyoruz.

Şirket, 25 Şubat'ta Barselona'daki ShowStoppers'da akıllı telefonun tüm özelliklerini ve telefonun görüntüsünü paylaşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.