2016 Kim Milyoner Olmak İster Yeni Başvuru Ne Zaman?

2016 Kim Milyoner Olmak İster Yeni Başvuru Ne Zaman?

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Başvuru Nasıl yapılır Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Yap Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Nasıl yapılır?

Kim Milyoner Olmak İster Yeni Başvuru Nasıl yapılır Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Yap Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Nasıl yapılır?

Yayınlandığı günden beri ekranların en çok para kazandıran programı olan Kim Milyoner Olmak İster başvuru ekranı erişime açılmış durumda. 7’den 70’e herkesin yarışma katılmak için sıraya girdiği programda kayıtlar sürüyor. Salı,Çarşamba,Cuma ve Pazar ekranları yayınlanan ve yayınlandığı gün reyting rekorları kıran program genelde arkadaş tavsiyesiyle başvuruları yapılıyor. Kim milyoner Olmak ister özel sorularıyla başvuru kazanmak mümkün. Hemen Milyoner programına başvuru yaparak katılmaya hak kazanabilirsiniz.

KİM MİLYONER OLMAK İSTE BAŞVURU ŞARTLARI!

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster başvuru şartı aranmamaktadır. İsteyen herkes programa başvuru yapabilir. Özellikle başvuru yapanlar uzunca bir süre ses gelmediyse istediği kadar başvuru yapma hakkını elinde tutuyor. Kim Milyoner Olmak ister başvuruları sabah.com.tr/milyoner ve atv.com.tr/milyoner/form adreslerinden başvurular alınmaktadır. İnternette yer alan diğer sitelerde Kim Milyoner Olmak İster başvuruları geçerlilik kazanmamaktadır.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER BAŞVURU EKRANI NASIL DOLDURULUR?

Kim Milyoner Olmak İster başvuru formunda detaylar bulunmakta. Fotoğraf eklede yüzünüzün net bir fotoğrafını eklemniz gerekmektedir. .jpg,.png ve .gif olarak formatlarına uygun bir fotoğraf çekerek 2MB geçmeden fotoğrafını yükleyin. TC Kimlik Numaranızı ATV ve sabah adreslerine güvenerek verebilirsiniz. Ad Soyat Yaş Cinsiyet Doğduğunuz ve yaşadığınız şehri eksiksiz olarak doldurunuz. Milyoner Olmak İster en önemli sayfalarında biri ev telefon ve iş telefon olması. Ev telefon ve İş telefon vermeyenler 2 tane aile telefonu vermesi gerekmetedir. Sizi arayacak telefon ise Cep telefonunuzdur. E-posta adresinizi eksiksiz olarak doldurunuz.

Sizin için kilit noktalar, En beğendiğiniz kitap,En beğendiğiniz üç film,Okuduğunuz dergi gazete ve müzik türü olacak. Özel Yeteneği olan adaylar ilk başta çağıracağını unutmayın. Bir İpucuda Daha önce Milyoner Olmak İster mülakatına katıldınız mı doğru cevap vermeniz. Unutmayın ki Milyoner başvurunuz ellerinde bulunmakta. Para ödülünüze ideal hayalinizi söylemekten çekinmeyin. Kendinizi çok iyi tanıtın ve hem zor olmayan çokta kolay olmayan bilgi ağırlıklı 1 Milyon Tl değerinde soruyu sorun. Bu soru sizin kaderiniz olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.