25 Yıl Sonra Asfalta Kavuştular

25 Yıl Sonra Asfalta Kavuştular

Serinova Beldesi’nin Aydıngün ve Bakırcılar mezrasında yaşanan yol sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalara başladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Engin Atılgan, mezraların yoluna asfalt yapıldığını söyledi.

Muş Merkeze bağlı Serinova Beldesi’nde çalışmalar devam ediyor. Beldenin sorunları ile yakından ilgilendiklerini ve bunları çözüme kavuşturmak için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade eden Serinova Belediye Başkanı Engin Atılgan, Aydıngün ve Bakırcılar mezralarının yol asfalt döşemesi çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

Aydıngün ve Bakırcılar’da 20-25 yıldır yol sorunu yaşandığını hatırlatan Atılgan, göreve geldikten sonra bu yolun yapılması için hazırlıklarına başladıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Bugüne kadar vatandaşların yoldan dolayı çeşitli şikayetler ve sitemleri oluyordu. 25 yıl sonra Aydıngün ve Bakırcılar mezralarının yol sorununu ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”diye konuştu. 

Serinova’da belediye olarak içme suyu, yol gibi hizmetlerle beldenin köklü sorunlarını çözüme kavuşturduklarına da dikkat çeken Atılgan, “bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızın karşılaştığı, yaşadığı soruları ortadan kaldırdık. İlk günkü şevkle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın rahatı için ne gerekiyorsa yapılacak. Beldemizi modern ve yaşanılabilir bir belde haline getirmek en büyük hedefimizdir. Belediye olarak çalışmalarımıza destek veren, bizlere sabır gösteren herkese bu vesileyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.