6 Ağustos 2017 Beşiktaş transfer haberleri, gelişmeleri

6 Ağustos 2017 Beşiktaş transfer haberleri, gelişmeleri

6 Ağustos 2017 itibari ile Beşiktaş'ta olan transfer harekatını, transfer gelişmelerini siz değerli okuyucularımız için derleyip, topladık. Transfer haberler ve takımdan son gelişmeler haberimizin devamında...

6 Ağustos 2017 itibari ile Beşiktaş'ta olan transfer harekatını, transfer gelişmelerini siz değerli okuyucularımız için derleyip, topladık. Transfer haberler ve takımdan son gelişmeler haberimizin devamında...

 

NEGREDO BİTTİ


 

Negredo transferi olumlu sonuçlandı. Yıldız oyuncu ile sözleşme imzalandı.


MANGALA YENİDEN GÜNDEMDE


 

Milliyet'te yer alan iddiaya göre; Atınç'ın sakatlığı sonrası stoper arayışına başlayan Beşiktaş, Mangala'yı yeniden gündemine aldı.


BA'YA KONYASPOR KANCASI


 

Fanatik'e göreRiad Bajic’i satmaya hazırlanan Konyaspor, genç golcünün boşluğunu Demba Ba ile doldurmak için girişimlere başladı.


ÖNCELİK YENİDEN STOPERDE


 

Ntvspor'da yer alan habere göre oynadığı 4 hazırlık maçında kalesinde 12 gol gören Beşiktaş, yeniden stoper arayışlarına hız verdi.

Atınç, Pedro Franco, Mitrovic, Tosic ve Milosevic beklentileri karşılayamadı. Beşiktaş, geçtiğimiz sezon oynadığı 5 hazırlık maçında kalesinde 1 gol görmüştü.


YENİ HEDEF JACKSON MARTINEZ


 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre Negredo hakkında olumlu rapor gelmemesi üzerine yeniden arayışlara başlayan Beşiktaş'ta Jackson Martinez ismi yeniden gündeme geldi.


BEŞİKTAŞ'TA HEDEF MIRANDA


 

Sabah'ın haberine göre Mangala'dan sonuç alamayan Beşiktaş, Inter'den Miranda'yı renklerine bağlamak için girişimlerini hızlandırdı.


QUARESMA ÇİN'E GİTMEK İSTİYOR


 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Ricardo Quaresma, gelecek sezon Çin'de forma giymek istediğini Başkan Fikret Orman'a iletti.


AHMET NUR ÇEBİ MÜJDEYİ VERDİ


 

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Milaslı Beşiktaşlılar tarafından organize edilen şampiyonluk kutlamasında golcü müjdesini verdi.

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre Çebi, golcü transferi ile ilgili soruları "Kimse merak etmesin en iyi golcüyü alacağız. Gelen isim herkesi memnun edecek." ifadelerini kullandı.


NEGREDO BİTTİ AMA AKILLAR GIGNAC'TA


 

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, Negredo'nun Valencia'daki 6 milyon euro'luk maaşının 4 milyon euro'sunu karşılamayı kabul etti. Ancak yönetimin aklı hala Gignac'ta. Yönetim önümüzdeki iki hafta boyunca Fransız forvetin transferi için çalışacak.


PEKTEMEK KONYA YOLCUSU


 

Fanatik'in haberine göre UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacak olan Konyaspor, Mustafa Pektemek için teklif yapmaya hazırlanıyor.


BONY, SADECE BEŞİKTAŞ'I KABUL ETTİ


 

Milliyet'in haberine göre Wilfried Bony, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Beşiktaş dışında kendisine gelen tüm teklifleri reddetti.


BEŞİKTAŞ'A SAMBACI GOLCÜ!


 

FoxSports'un haberine göre Beşiktaş, Recife forması giyen 30 yaşındaki Sambacı golcü Osvaldo'nun tranfseri için temaslarını sürdürüyor.

Haberde bir iki gün içinde bu transferin duyurulabileceği iddia edildi.


ATIBA'NIN GOLCÜ VERSİYONU


 

Fanatik'te yer alan habere göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Orlando City forması giyen Kanadalı golcü Cyle Larin'in transferi için görüşmelerde bulunmak için Amerika Birleşik Devletleri'ne gidiyor.


KARTAL'A GENÇ GOLCÜ


 

Fotomaç'ın haberine göre Beşiktaş, 19 yaşındaki İsviçreli golcü Dimitri Oberlin için pazarlıklarını sürdürüyor.


BEŞİKTAŞ LENS'İ BİTİRİYOR


 

Fotomaç'ın haberine göre Sunderland, Beşiktaş'ın Jeremain Lens için yaptığı teklifi değerlendirmeye aldı. Lens ise Beşiktaş'ın teklifini kabul etti.


MITROVIC İÇİN İLGİNÇ TEKLİF


 

Fanatik gaztesinde yer alan habere göre Hırvat ekibi Rijeka, geçen sezon Beşiktaş'a 4,2 milyon euro'ya sattığı Mitrovic'i yeniden kadrosuna katmak için siyah-beyazlılara 1 milyon euro teklif etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.