6 Ağustos 2017 Fenerbahçe transfer haberleri, gelişmeleri

6 Ağustos 2017 Fenerbahçe transfer haberleri, gelişmeleri

6 Ağustos 2017 itibari ile Fenerbahçe'de olan transfer harekatını, transfer gelişmelerini siz değerli okuyucularımız için derleyip, topladık. Transfer haberler ve takımdan son gelişmeler haberimizin devamında...

6 Ağustos 2017 itibari ile Fenerbahçe'de olan transfer harekatını, transfer gelişmelerini siz değerli okuyucularımız için derleyip, topladık. Transfer haberler ve takımdan son gelişmeler haberimizin devamında...

Simon Kjaer 12 milyon euro karşılığı Sevilla'ya transfer oldu.

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Samuel Eto'o için şimdilik beklemede olan yönetim West Ham United'in Senegalli yıldızı Diafra Sakho'nun transferi için düğmeye bastı! Emenike'yi satan Fenerbahçe'de Fernandao'nun da hazır olmaması nedeniyle kadroda tek golcü olarak Robin van Persie kalmıştı. Ancak Hollandalı yıldız da dizinden sakatlandı. Sarı- Lacivertliler'de tam anlamıyla bir forvet krizi başladı. Yönetim, yaşanan bu gelişmelerin ardından golcü takviyeleri için adeta gaza bastı.

Sadece Sow yetmeyecek

Aykut Kocaman'ın çok istediği Moussa Sow'un kiralanması konusunda sona gelindi. Ancak RvP'nin sakatlığı nedeniyle sadece Sow transferi de yetmeyecek. Mutlaka bir golcü daha alınması gerekiyor. Yönetim bu nedenle dört koldan çalışmaları hızlandırdı. Listedeki adaylarla yeniden temas kuruldu.

FENERBAHÇE, ARADIĞI FORVETİ WEST HAM UNİTED'TA BULDU!

Menajerler Sakho'yu önerdi

Halen bir takımla anlaşamayan Wilfried Bony'nin kiralanması için görüşmeler yeniden başladı. Arsenal'ın golcüsü Lucas Perez'den ise haber bekleniyor. Bu arada West Ham'ın Senegalli oyuncusu Diafra Sakho'nun de menacerler aracılığıyla kulübe önerildiği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, 27 yaşındaki forvetle ilgili olarak Sow'dan bilgi alacağı kaydedildi. Avrupa Ligi'nde Sturm Graz'ın geçilmesi halinde, Play-Off turuna kadar golcü transferi bitirilmeye çalışılacak.

Diafra Sakho'nun daha önce forma giydiği takımlar Metz, Boulogne, West Ham United...

Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Borussia Dortmund'un yıldızı Emre Mor'un talipleri artıyor.

Borussia Dortmund'da forma giyen milli oyuncu Emre Mor'a, bir teklifin de Bundesliga'nın yeni ekiplerinden Hannover 96'dan geldiği belirtildi.
Alman Bild Gazetesi'nin internet sitesinde yer verdiği bir habere göre, geçen sezon yeniden Bundesliga'ya yükselen Hannover 96'nın, Borussia Dortmund'da akıbeti tam olarak netleşmeyen Emre Mor'a talip olduğunu yazdı. 'Hannover 96, Emre Mor'u istiyor' başlığı ile verdiği haberinde, 'Borussia Dortmund Emre Mor'u kiralık olarak verecek mi?' diye sordu.

Ağustos ayı sonuna kadar Borussia Dortmund'da, bir kaç oyuncu değişikliklerinin yapılabileceğini ve 30 olan oyuncu kadrosunu da aşağı çekileceğini aktaran Bild, Hannover 96 Teknik Direktörü Andre Breitenreiter'in, çok beğendiği Emre Mor'u takımında görmek istediğini yazdı.
Breitenreiter'in Emre istediği, Borussia Dortmund'un Spor Direktörü Michael Zorc'a sorulduğunda ise, Michael Zorc'un "Başka antrenörlerin ne istediğini değerlendirmek için, burada görev yapmıyorum" yanıtı verdiği kaydedildi.

Borussia Dortmund'un 2021 yılına kadar mukavelesi bulunan Emre Mor'u satmak yerine kiralama yolunu tercih edebileceği, bu durumda da kendisine talip olan Hannover 96 için bir şans olabileceği yorumu yapıldı. Bild haberinde ayrıca Emre Mor için daha önce Wolfsburg, Fenerbahçe ve Celta Vigo'nun talip olduğunu yazdı.

SİMON KJAER İSPANYA YOLCUSU!

Danimarkalı stoper, Sturm Graz maçı kadrosuna alınmadı. Sakatlığı bulunmayan tecrübeli savunmacıyla Sevilla ve Milan yakından ilgileniyor.
Fenerbahçe'de Van Persie'den sonra dün de sürpriz bir gelişme yaşandı. Herhangi bir sakatlığı bulunmayan Simon Kjaer de Avusturya kafilesinde yer almadı. 28 yaşındaki stoperin Sevilla ve Milan'ın yakın takibinde olduğu biliniyor. Bu maçta oynasa dahi grup aşamasında adı yeniden UEFA'ya bildirilebildiği için forma giymesinde herhangi bir sakınca da yok.

BADSTUBER SESLERİ!

Sarı-lacivertliler, Kjaer'i 10 milyon euro gibi bir bonservis bedeliyle satmayı planlıyor. Gitmesi halinde alternatifi de belli. Bu bölgede zaten kullanabileceği Mehmet Topal ve Roman Neustadter'i kadrosunda bulunduran Fenerbahçe, Holger Badstuber'i gündemine alacak. Bonservisi elinde olduğu için Kjaer'den gelen para forvet transferine harcanacak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.