AB-Türkiye İlişkileri

AB-Türkiye İlişkileri

DİYARBAKIR - Diyarbakır’da, ‘AB-Türkiye İlişkileri ve Güncel Konular’ adıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi ile Dicle Üniversitesi (DÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işbirliğinde, ‘AB-Türkiye İlişkileri ve Güncel Konular’ adıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

AB tarafından desteklenen toplantı, bir otelin konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya DÜ Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof, Dr. Hamdi Temel, DÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Engin Koç, akademisyenler, üniversite öğrencileri ve kamu kurum  temsilcileri katıldı.

AB-Türkiye ilişkileri çerçevesinde bilgilendirme yapan Araştırma Merkezi Müdürü Prof, Dr. Temel, çevre ve kent bilinci, sürdürülebilir çevre, sosyal toplum, doğaya ve insana karşı sorumluluk konularında açıklama yaparak, AB projeleri kapsamında gerçekleştirdiği çalışmaları ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.  

Toplantıda konuşan DÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Koç,  ise vize uygulamaları ve göç krizi konularında bilgi vererek, katılımcıların sorularını yanıtladı. (İLKHA)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.