CHP’DE YEREL SEÇİM HAZIRLIĞI

CHP’DE YEREL SEÇİM HAZIRLIĞI

Cumhuriyet Halk Partisi Muş İl Başkanlığı yaklaşan yerel seçimler öncesi istişare toplantısı gerçekleştirdi. 2024 yerel seçimlerine az bir zaman kala partiler de çalışmalarına ve aday belirleme süreçlerine ağırlık verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Muş İl Başkanlığı yaklaşan yerel seçimler öncesi istişare toplantısı gerçekleştirdi.

2024 yerel seçimlerine az bir zaman kala partiler de çalışmalarına ve aday belirleme süreçlerine ağırlık verdi. İstanbul’da Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında gerçekleştirilen il başkanları toplantısına katıldıktan sonra Muş’a dönen CHP Muş İl Başkanı Mehmet Şerif Sönmez, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları ile ilçe başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya başkanlık etti.
2024 yerel seçimlerinde CHP’nin her dalda iddialı olacağını ifade eden Sönmez, her seçmenin kapısını çalacak, herkese, herkesime CHP’yi anlatacak, bu şehirde en güçlü parti olduğumuzu göstermek için durmadan çalışacağız, dedi.
Toplantıya İl Başkanı Sönmez’in yanısıra merkez ilçe başkanı Umut Güneysu, kadın kolları başkanı Zehra Erdenci, gençlik kolları başkanı Ömer Taşçı, Hasköy İlçe Başkanı Yıldırım Paçal, Korkut İlçe Başkanı Vedat Tanrıverdi, Bulanık İlçe Başkanı Şemsettin Onuler, Malazgirt İlçe Başkanı Mevlüt Güvenir ve Varto İlçe Başkanı Mehmet Ataşçı katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.