Abdülhey Kurtlar Vadisi Dizisine Gerimi Dönüyor ?

Abdülhey Kurtlar Vadisi Dizisine Gerimi Dönüyor ?

Kurtlar vadisin'de oynuyan oyuncu kenan çoban kurtlar vadisi dizisinden ayrılarak atv de yayınlanan beyaz karanfil filminde başröl oynamıştı . oynadığı dizinin kapanmasında tekrar kurtlad vadisi dizisine dönmek istediğini sölemişti ...

Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Abdülhey karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelen Kenan çoban geçen sezon diziden ayrılıp Atv ekranlarında yayınlanan Beyaz Karanfil isimli dizide başrolü oynamıştı.

 

İddialara göre Kenan Çoban dizinin yayından kaldırılmasından sonra tekrar Kurtlar Vadisi’nde oynamak için dizinin yapımcılarına haber göndermiş fakat Necati Şaşmaz diziden ayrılıp kardeşi Raci Şaşmaz’ın yapımında yer aldığı için ünlü oyuncu veto etmiş.

 

Magazin dünyasında dolaşan bu iddia için henüz kişilerden açıklama gelmezken, daha önce Kurtlar Vadisi yapımcıları Abdülhey karakterinin diziye döneceğini yalanlamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.