Abdurrahim Boynukalın'ın Twitter'ındaki sözler olay yarattı.

Abdurrahim Boynukalın'ın Twitter'ındaki sözler olay yarattı.

Dün Hurriyet Binası Önünde AKP üyeleriyle Toplanan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın Twitterde Paylaşttığı Twitler Olay Oldu..

Dün gece Hürriyet'e düzenlenen saldırının ardından tehditler yağdıran AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın çeşitli zamanlarda paylaştığı Twitter mesajları sosyal medyanın gündemine oturdu. Bazı tweetlerinde TSK’nin şehitlik kavramını kullanmasını eleştiren Boynukalın, kimi paylaşımlarında ise 'Öcalan kadar ilkeli olun' mesajı veriyor.

Lice'de PKK'lı Mahsum Korkmaz'ın heykelinin yıkılmasının ardından ise şu mesajı yazmış: 'Hızınızı alamayıp bütün Atatürk heykellerini yıksanız ne hoş olur…'

Hürriyet’e düzenlenen baskında tehditler savuran Boynukalın'ın, çeşitli zamanlarda Atatürk, Türk Silahlı Kuvvetleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili paylaştığı mesajlar şöyle:

abdurrahim-boynukalinin-twitterindaki-sozler-olay-yaratti..jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.