Adana'da ağladığı için 6 aylık bebeği boğarak öldürdü

Adana'da ağladığı için 6 aylık bebeği boğarak öldürdü

Tüp bebek yöntemi ile dünyaya gelen ve henüz 6 aylık olan Muhammed adı verilen bebek ekiplerin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Adana'nın Seyhan İlçesi Hürriyet Mahallesinde korkunç olay yaşandı. 6 Aylık tüp bebeği ağladığı için ağzını ve burnunu eliyle kapatan Habibe (33) boğarak öldürdü iddasıyla gözaltına alındı. 

Anne sürekli ağlamakta olan oğlu Muhammed (6 aylık)'i susturmak istedi. Bebek susmayınca elleriyle bebeğin ağzını ve burnunu kapatarak yaklaşık 10 dakika bekledi. Sonrasında bebek hareketsiz bir şekilde can çekerek can verdi. Alt katta oturmakta olan akrabası üst kata çıktığında 6 aylık bebeğin halini görünce olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen Polis, Habibe (33) adlı kadını gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.