Ağrı Valiliği Basın Açıklamasında Uyuşturucudan 2 Kişi Tutuklandı

Ağrı Valiliği Basın Açıklamasında Uyuşturucudan 2 Kişi Tutuklandı

AĞRI - Ağrı’da yabancı uyruklu 2 kişi, üzerlerinde yakalanan uyuşturucu nedeni ile tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Ağrı’da yapılan yol uygulaması sırasında uyuşturucu taşıdıkları belirtilen yabancı uyruklu 2 kişi sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konu hakkında Ağrı Valiliği tarafından yapılan basın açıklamasında, "Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan yol uygulamaları esnasında 42 XX XX ve 53 XX XX plaka sayılı yolcu otobüslerinde aramalar yapılmıştır. Yapılan aramalar neticesinde Afganistan uyruklu B.S. isimli şahsa ait sırt çantasında toplam daralı ağırlığı 1 kilo 200 gram eroin, İran uyruklu M.N. isimli şahsa ait çantada ise 1 kilo 510 gram Reçine Esrar maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, gözaltına alınan B.S. ve M.N. isimli şüpheliler, Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan tutuklandıkları belirtildi.  (İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.