Ağrı'da Baraj Suyuna Giren İki Kardeş Kayıp

Ağrı'da Baraj Suyuna Giren İki Kardeş Kayıp

Alınan bilgiye göre kent merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıktaki Yazıcı Baraj Gölü'ne giren Mevlüt Batıbey (22) ile Metin Batıbey (25) bir süre sonra gözden kayboldu.

Alınan bilgiye göre kent merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıktaki Yazıcı Baraj Gölü'ne giren Mevlüt Batıbey (22) ile Metin Batıbey (25) bir süre sonra gözden kayboldu. 

İki kardeşin arkadaşlarının durumu jandarmaya haber vermesi üzerine İl Afet Acil Arama ve KurtarmaMüdürlüğü ekiplerinin de katıldığı arama çalışması başlatıldı.

Van Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Sualtı Arama ve Kurtarma ekibinden de kayıp kardeşlerin bulunması için destek istendiği bildirildi.
 

Olayın görgü tanığı Emrah Adıgüzel, suyun dalgalı olduğunu ve 2 kardeşin bununla mücadele edemeyerek suda kaybolduklarını ifade etti.

Emrah Adıgüzel, olayı şöyle anlattı:” Saat 17.00’da Yazıcı Barajına yüzmeye geldik. 2 halamın oğlu bayağı kıyıdan uzaklaşmışlardı. Su bayağı dalgalıydı. Önce Mevlüt gözden kayboldu 20 saniye sonra ağabeyi Metin suda kayboldular. Kurtarmak için uğraştık ama çabamız sonuçsuz kaldı. Emniyeti aradım T.C. kimlik numaramı istediler. ‘Hatırlamıyorum’ dedim kendilerine, ‘O numara olmadan işlem yapamayız’ deyip telefonu kapattılar. Saatlerdir Van’dan gelecek dalgıç ekibini bekliyoruz. Daha gelememişler. “


agrida-baraj-suyuna-giren-iki-kardes-kayip.jpgagrida-baraj-suyuna-giren-iki-kardes-kayip-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.