AK Parti'den istifa açıklaması!

AK Parti'den istifa açıklaması!

AK Parti sözcüsü Mahir Ünal, Edip Uğur'a tehdit iddialarıyla ilgili " Edip Uğur'a dönük hadsizliği varsa, sayın Uğur'un hukuki yollara başvurması gerekir." dedi.

AK Parti sözcüsü Mahir Ünal, geçtiğimiz günlerde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'ndan istifa eden Edip Uğur'a tehdit iddialarıyla ilgili konuştu. Ünal konuya ilişkin, "Siyasi riskin olduğu yerde keyfilik olmaz. AK Parti kendi değişiminin siyasi riskini alarak, Cumhurbaşkanımızın genel başkan olması ile birlikte kendisini 2019'a hazırlıyor. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız demokratik hakkı olan istifaya çağırma hakkını kullandı. Sayın Edip Uğur, AK Parti'den de ayrılmayı tercih etti.  Görüşme Erol Kaya'nın koordinasyonunda devam etti. Biz hiçbir belediye başkanımızla ilgili en ufak bir tehdit ya da onlara dönük herhangi bir şantaj dili kullanmadık. Bazı haddini bilmezlerin Edip Uğur'a dönük hadsizliği varsa, sayın Uğur'un hukuki yollara başvurması gerekir." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.