Aleyna Tilki Yurtdışına Gidiyor!

Aleyna Tilki Yurtdışına Gidiyor!

Türkiye'de Bakanlık tarafından mekanlarda sahneye çıkması tamamen yasaklanan Aleyna Tilki hakkında ailesinin ve kendisinin aldığı karar sonucunda yurtdışına yerleştirilmesine karar verildiği ifade edildi.

Aleyna Tilki ile ilgili olarak menajeri tarafından yapılan açıklamada genel olarak herhangi bir sorunu olmadığı ancak sahneye çıkmasına izin verilmediği ve yasalarla uğraşmak ve bu istismara son vermek yerine yurtdışına gönderilerek özgürce sahneye çıkarılacak olduğunu ve kendisi ve ailesinin isteği olduğu sürece hiçbir kimsenin Aleyna Tilki'nin sahneye çıkmasını engelleyemeyecek olduğuna dair bir takım açıklamalarda bulundu.

Annesi tarafından önce ''marjinal mekanlar'' denilerek kıyafet tarzı eleştirilmemesi gerektiğine değinilen Aleyna Tilki'nin para kazanması ve kendisini kurtarması ailesine de maddi bir destek olmak ve yeteneğini kullanmak adına yurtdışında büyük mekanlarda olmasa da orta çaplı gece kulüplerinde çıkmasının Almanya'da sağlanacak olduğu ifade ediliyor. Ailesi ile beraber mi yoksa tek başına mı yurtdışına yerleştirilecek olduğu hakkında herhangi bir açıklama bulunmayan Tilki'nin büyük ihtimalle Türkiye'den tamamen ayrılması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.