Anadolu Ajansı'nın Fotoğraflarına 17 Ödül

Anadolu Ajansı'nın Fotoğraflarına 17 Ödül

Türk Telekom Yılın Basın Fotoğrafları 2018" yarışmasında Anadolu Ajansı (AA), "Yılın Basın Fotoğrafı ile farklı dallarda 3 birincilik, 4 ikincilik, 4 üçüncülük ve 5 özel ödül olmak üzere toplam 17 ödüle layık görüldü.

Anadolu Ajansı'nın Fotoğraflarına 17 Ödül

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) düzenlediği "Türk Telekom Yılın Basın Fotoğrafları 2018" yarışmasında Anadolu Ajansı (AA), "Yılın Basın Fotoğrafı" ile farklı dallarda 3 birincilik, 4 ikincilik, 4 üçüncülük ve 5 özel ödül olmak üzere toplam 17 ödüle layık görüldü.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) düzenlediği "Türk Telekom Yılın Basın Fotoğrafları 2018" yarışmasında Anadolu Ajansı (AA),"Yılın Basın Fotoğrafı" ile farklı dallarda 3 birincilik, 4 ikincilik, 4 üçüncülük ve 5 özel ödül olmak üzere toplam 17 ödüle layık görüldü.

TFMD'nin bir otelde düzenlenen "Türk Telekom Yılın Basın Fotoğrafları 2018" ödül törenine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, basın mensupları ile davetliler katıldı.

Türkiye'nin en prestijli medya ödülleri arasında yer alan ve 33 yıldır aralıksız düzenlenen organizasyona bu yıl, 3 bin 200'ün üzerinde fotoğraf katıldı. 8 dalda yapılan değerlendirme sonucu, 30 fotoğraf ve 3 fotoğraf serisi ödül aldı.

"Yılın Basın Fotoğrafı" ödülü, AA Foto Muhabiri Onur Çoban'ın, dünyanın son yıllardaki en önemli sorunlarından biri olan mültecilik konusuna dikkati çeken ve Myanmar'da yaşanan dramı anlatan karesine verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.