Android İçin WhatsApp’a Yeni Kısayollar Geldi!

Android İçin WhatsApp’a Yeni Kısayollar Geldi!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın Android sürümüne kısayollar özelliği geldi. İşte tüm detaylar.

Anlık mesajlaşma devi WhatsApp’ın Android sürümüne çok önemli özellikler geldi. İlk olarak Android için WhatsApp Beta programına dahil olan kullanıcılar tarafından kullanılacak olan bu özellikler sayesinde kullanıcılar çok hızlı bir şekilde sohbet başlatabilecek. 

Sürekli olarak yeni özelliklerini kullanıcılarının kullanımına sunan WhatsApp son olarak Android kullanıcılarına özel olarak yeni kısayollar özelliğini duyurdu. WhatsApp’ın bu yeni kısayollarıyla birlikte kullanıcılar çok hızlı ve kolay bir şekilde istediklerini yapabilecek. 

WhatsApp üzerinden en çok konuştuğunuz 2 kişiye çok hızlı bir şekilde mesaj gönderebilecek. Kullanıcılar ayrıca WhatsApp üzerinden hızlıca fotoğraf çekebilecek. 

Şimdilik sadece Android Beta programına dahil olan kullanıcılar tarafından kullanılan bu yeni özelliklerin kısa bir süre içinde iOS’e de gelmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.