ANKARAGÜCÜ"NE DARENDE Lİ BAŞKAN ...

ANKARAGÜCÜ"NE DARENDE Lİ BAŞKAN ...

Faruk Koca’nın istifasının ardından olağanüstü toplanan Ankaragücü Yönetim Kurulu yeni başkanını belirledi.Sarı lacivertlilerde başkanlığa, başkan vekili İsmail Mert Fırat getirildi.

Faruk Koca’nın istifasının ardından olağanüstü toplanan Ankaragücü Yönetim Kurulu yeni başkanını belirledi.

Sarı lacivertlilerde başkanlığa, başkan vekili İsmail Mert Fırat getirildi.

İSMAİL MERT FIRAT KİMDİR?

İsmail Mert Fırat, 1981 yılında Malatya Darende' de dünyaya gelmiştir.

İsmail Mert Fırat, 1998 yılında Ankara Aydınlıkevler Ticaret Meslek Lisesinden mezun oldu. İsmail Mert Fırat, gıda sektörünün önde gelen tahin üreticilerinden olan ve Aile şirketi Fırat Tahin ve Susam Sanayi A.Ş.’ de çalışmaya başladı.

2005 yılına gelindiği zaman ise inşaat sektörüne adım atmış ve ilerleyen yıllarda Fırat Life Yatırım A.Ş firmasını kurdu. Fırat Life Style markası ile inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. İnşaat sektöründe pek çok konut projelerine imza attı. 2021 yılında MKE Ankaragücü Spor Kulübü yönetim kurulu başkan vekili olarak seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.