Apple AirPods Satışları Devamlı Erteleniyor

Apple AirPods Satışları Devamlı Erteleniyor

Apple AirPods modellerinin satışlarına dair gelen açıklamalara göre cihazın satışlarının son derece ertelenmeye devam edildiği ve şirketin kullanıcılara yeni cihazlarını sunmamak için elinden geleni ardına koymadığı ifade ediliyor.

Uzunca bir süre öncesinde tanıttığı Apple AirPods kablosuz kulaklık modelleri ile dikkat çeken Apple yeni kulaklık modellerine gelen talepler sonucunda seri üretime geçmiş ve yeni modelleri üretmeye başlamıştı, ancak şirket bu açıklamaların hemen ardından Apple AirPods kulaklık modellerine beklenenden daha çok talep geldiğini ve üretimin yetişmediğinden dolayı gecikmeler yaşandığını ifade ederek bu konuda seri üretime devam edildiğini ifade etti.

Apple Apple AirPods kablosuz kulaklık modellerinde bir yandan iddialar da gelmedi değil, Apple Apple AirPods kulaklık modellerinde batarya ve şarj sorunları olması dolayısı ile şirketin bu serileri geciktirdiği ve aslında şirketin sorunlar dolayısı ile gereken üretimi yapmadığı ve yapamadığı ifade edilmekte, kullanıcılara en kısa süre içerisinde sunulması beklenen kulaklık modellerinin kullanıcılar tarafından en az 300 TL fiyat ile satın alınması beklendiğinden dolayı Türkiye'de pek fazla talep görmeyecek olduğuna değinilmiş durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.