Apple iPhone 4 İçin Destek Kesiliyor Mu?

Apple iPhone 4 İçin Destek Kesiliyor Mu?

iPhone 4 modelleri hakkında destek ile ilgili bir takım sorunlar yakın zaman içerisinde yaşanmaya başlanacak gibi duruyor, şirket Apple'ın atacak olduğu bu yeni adımlar sayesinde iPhone 4 modellerine herhangi bir uygulama dahi sunmaması bekleniyor.

Son yıllarda 7 serisine kadar tanıtım yapması ve tanıtımlarını son zamanlarda fazlası ile dikkat çekici hale getirmesinden dolayı dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Apple eski serilerinde yer alan hatta ilk telefonlarından bir tanesi olan iPhone 4 modellerine yakın zaman içerisinde desteği tamamen kesecek olduğunu ve destek sunmayacak olduğunu ifade etti.

Şirket 7 sene boyunca destek garantisi verdiği Türkiye pazarında ise 2 yıl daha iPhone 4 modellerine destek sunmaya devam edecek, ancak bir çok pazarda ve Amerika'da cihazlara bundan sonra gerek mağaza üzerinde gerek yazılımsal güncelleme ile ilgili herhangi bir destek sunulmayacak olduğuna değiniliyor. Şirketin cihazlarına kesecek olduğu destek sonrasında özellikle 5S modellerine talebin daha fazla gelmesi ve iPhone 7 serisine daha fazla ilgi gösterilmesi için bu tür adımlar attığı ifade edilmekte ve cihazların bir an önce elden çıkarılması gerektiği ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.