Arda Kural ve Yeni Saçları

Arda Kural ve Yeni Saçları

Arda Kural yaşadığı psikolojik sorunların ardından eski sağlıklı günlerine dönmek için ilk adımı attı ve kendine saç ektirtti.

Arda Kural - Geçtiğimi yıllarda psikolojik sorunları ile gündeme gelen ünlü oyuncu eski sağlıklı günlerine geri dönmek için yeni bir adım attı saçlarının dökülmesi ile yeni saç ektiren Arda Kural yeni imajıyla tekrar oyunculuğa dönmeye hazırlanıyor.

Saç ekiminde uzman olan Türkiye'nin önde gelen ismi olan Serkan Aydın ünlü oyuncu Arda Kurala yeni saç ekti. Serkan Aydın daha önce Turabi, Tolga Karel ve Şevket Çoruh gibi ünlü isimlere saç ekimi gerçekleştirmişti.

Arda Kural yeni imajı ile uzun bir süre uzak kaldığı hayran kitlesinin tekrardan karşısına çıkmayı düşünüyor.

Arda Kural Kimdir ?

Yalavo Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okuyan Arda Kural, 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimlerini aldı. 1999'da kendisinin kurmuş olduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu'nda profesyonelliğe adım atmıştı.  Bu tiyatro ve daha sonra kurmuş olduğu  Siyah Oyuncular Tiyatrosu'nda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak gibi oyunlarda rol almıştı. Kral TV'de VJ'lik yaptı. İlk olarak 1999'da Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolünü aldı. Bu dizide Leonardo DiCaprio'ya benzerliği konuşulmuştu. Son olarak 2005'te Emret Komutanım dizisinde Posta Ferit rolünü alarak çok fazla beğeni toplamıştı. 

Son olarak oynadığı Kubilay filmindeki 22 bin dolar ücreti alamadığından maddi sıkıntıya düşerek psikoz belirtileri ortaya çıkarak 28 Aralık 2012 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.