Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

ARŞİVİMDEN BİR PORTRE: SAFKAN BİR ‘BEYAZ TÜRK’

ARŞİVİMDEN BİR PORTRE: SAFKAN BİR ‘BEYAZ TÜRK’

Biliyorsunuz, geçen Pazar günü de (pandemi sebebiyle)sokağa çıkma yasağı’ vardı. Benim yine bol vaktim oldu. Arşiv karıştırmaya devam ettim. Ele alınacak o kadar çok konu çıktı ki, anlatmam mümkün değil… İçlerinden birini rastgele aldım. Yazının başlığı şöyle: SAFKAN BİR BEYAZ TÜRK… ‘Beyaz Türk’ kavramını öğrenmiş ve geçtiğimiz günlerde arkadaşlarımızla tartışmıştık. Şimdi bir de ‘Safkan’ olanı çıktı. Fotoğrafı da var ama ben adını kodlayacağım. Bakalım kimler ne biliyor bu konuda… Adam, ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti’nin Seçilmiş Cumhurbaşkanı için, öyle bir tehditte buluyor ve diyor ki: PADİŞAH BİLE OLSA İNDİRECEĞİZ. Söyleyenin adını bir kenara koyun, böyle bir iddiası olan biri için siz Whatsupp Grubu arkadaşlarım neler söyler? Not alıp paylaşacağım.

- Keşke ‘küfretmek’, hem de okkalı bir şekilde küfretmek günah olmasaydı…

- Hayret! Adam bu kadar ‘cesur’ ve ‘iddialı’ olduğuna göre gerçekten bir ‘Beyaz Türk’

- Kimmiş o kendini bilmez? Böyle söyleme cesaretini kimden alıyor? Savcıların bundan haberi yok mu? Ben de hayret ediyorum, halk olarak biz tahammül edemezken böyle tiplere Reis nasıl oluyor da tahammül ediyor? Bu varlıklar var ya… Kinlerinde gebersinler!

- Az bir ipucu verseydiniz… Kim bu Orç? Bu Siyon eniği Dürzi hinn? Şerefsiz bir pislik… Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.

- Takmayın bu tip lavuklara… Kervan yürür it yürür, sonunda it yorulur.

- Milletin tercihini önemsemeden, böyle ‘ahmakça’ ve ‘serserice’ sesleri dört ayaklılar çıkarır! Kurban Bayramında ithal edilen "angus’lardan biri olmasın o yaratık? Belki de Manukyan’ın torudur?

- Keşke bu ülkede acımasız bir diktatör olsaydı da bu tür yaratıkların dillerini anında şeylerine soksaydı…

- Bu tür varlıklara, başında ‘Beyaz’ sıfatı olsa da, ‘Türk’ demeyin, tükürün yüzlerine geçin. Bu türlerin soyunu sopunu araştırmak lazım. Sahte Türk çıkabilir. Yani çakma…

- Adamlarda genetik olarak bir ‘indirme sanatı’ var. Atalarından kalma...

- Zavallılar! Hâlâ eski Türkiye’de yaşadıklarını sayıyorlar. Bir denesinler hele… Reisi seçimsiz indirenin bedelinin çok ağır olacağını göreceklerdir.

- Bu züppe ne diyor? Çürümüş şahsiyetler bunlar… Hâlâ çürümediklerini sanıp rüya görüyorlar. Bunlar kendilerine ‘Beyaz Türk’ deyince iyi bir nane şey sanıyorlar. Kendilerini hakikaten üstün görüyorlar. Bunların ciddi bir iyilik (!) yapmak gerek.

- Bu vatan ve millet hainleri nereden çıkıyorlar böyle be arkadaş yahu? Ne kadar çok hainimiz varmış da bizler uyumuşuz,

- Reis’e ‘diktatör’ diyorlar ya… Mevcut ‘diktatör’, iyi bir ‘diktatör’ değil... Yoksa bunların mabadında kırk tane balta sapı kırardı…

- Nasıl yapacaksın o dediğini dingil? Seçim dışında dene de bak bakalım ne oluyor? Müptezel soysuz… Con Bidon’un köpekleri sahaya inmiş görünüyor.

- Bahsettiğiniz herif, ‘saf kan’ ise, muhakkak ‘Salnik Yahudisi’dir.

- O herifi galiba TV’de gördüm de dinlemedim. Keşke dinleseydim. Adı Serat mıydı neydi? Hisarkaleoğlu gibi bir soyadı da vardı ellâmm…

- Bana göre o herif ileri derece seviyede olan bir Sabatayist? Patronlarınız, tankla topa jetle yapamadı sen neyle yapacaksın? Milletinde sabrı bir yere kadar.

- Yahu arkadaş! Anlarız bunlar ‘Gayri Türk’lerden… İyi de be kardeşim, bu varanın ekmeğini yiyor, suyunu içiyor ve havasını soluyorsun. Hiç düşünmez misin, bu ülke elden giderse sizler de de zarar görecekler arasında olacaksınız. Şimdi hepinizin işleri kıyak… ABD desteinde, Irak’ta Saddam’ın heykelini yıkmaya gelen adam, sonunda bin pişman oldu ve hepsi yiyecek ekmeğe muhtaç oldular, hala perişanlar.

- Bilirsiniz değil mi? Eşeklere yemi fazla verirseniz kendilerini at sanırlarmış…

- Memlekette ciddi ve adil bir adalet sistemi olsaydı, o herif, program bitmeden bir Cumhuriyet Savcısı tarafından alınırdı.

- Kanına kibrit suyu döksünler ve de bunu Kanal’a çıkaran Tele TV'de hemen kapatılsın.

RTÜK bunlara ceza vermiyorsa daha kime verecek?

- Tamam, tamam çıkardım bu herifi… DYP’nin has masonlarından biri idi…

- Bu tür eski kaşarlar ve kelaynak kuşları için en iyi gündemde kalma metodu olarak Erdoğan’a saldırmayı biliyorlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.