Avrupa Ligi maçlarını şifresiz veren kanallar

Avrupa Ligi maçlarını şifresiz veren kanallar

Avrupa Ligi yayın haklarına sahip olan Tivibu ve D-Smart, sadece üyelerine maçlarını izleme fırsatı sunuyor. Tüm Dünya’da ülkeler kendi liglerini şifresiz yayınlarken Türkiye’de ise bu durum paraya dönmüş durumda.

Ülkemizde futbol izlemek paralı olunca, iş burada değişiyor. Türk insanı ayda 80TL ödemek yerine internetten kaçak yayınlar ile ligi takip ederken bazı futbolseverlerde yabancı kanallardan Türk Lig maçlarını şifresiz yayınlayan kanalları arama yolunu izliyorlar.

Tam bu nokta da; bazı futbolseverlerimizi düşünerek “Avrupa Ligi maçlarını şifresiz yayınlayan kanallar” adlı bir makale açarak bir çok futbolsevere yardımcı olmak istedim. İsterseniz başlayalım!

Her gün bulduğum yeni kaynakları sizinle paylaşacağım. – 10 EYLÜL 2017

  • Azerbaycan kanalıdır.

CBC Sport canlı yayınlamakla beraber aşağıda ki kanallarda Türk ekiplerinin maçlarını canlı yayınlıyor.

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.