Batman'da Yolcu minibüse silahlı saldırı

Batman'da Yolcu minibüse silahlı saldırı

BATMAN - Batman’da yolcuların içinde olduğu bir minibüse silahla ve demir şişlerle saldırıda bulunuldu.

Batman’da kimliği belirsiz kişiler tarafından, şehir içi yolcu minibüsüne yolcuların içinde olduğu sırada silah ve demir şişlerle saldırıda bulunuldu. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, minibüste maddi hasar oluştu.

Olay, saat 09.30 sıralarında Sağlık Mahallesi Komando Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücülüğünü Nuri Görkem’in yaptığı 72 D 0186 plakalı şehir içi yolcu minibüsünün,  iki araç tarafından önü kesildi.

Araçtan inen kişiler, yolcuların içinde olduğu minibüse silah sıkıp, demir şişlerle saldırdı. Bir anda neye uğradıklarını şaşıran şoför ve yolcular büyük bir panik yaşadı.

Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlar olay yerinde hızla uzaklaştı.

Olayın şokunu üzerinden atamayan minibüs şoförü Nuri Görkem, kadın ve çocukların da bulunduğu 15 yolcunun minibüs içerisinde olduğunu belirterek, tepkisini dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (M. Fatih Akgül- İLKHA)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.