Beşiktaş Osmanlı'ya 5 attı

Beşiktaş Osmanlı'ya 5 attı

Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Osmanlıspor'u 5-1 yenerek, puan farkını Başakşehir'le 3, G.Saray'la 2'ye indirdi.

Geçen hafta Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Osmanlıspor'a patladı. Maçı 5-1 kazanan siyah beyazlılar haftayı 30 puanda tamamladı.

BABEL 3 GOLLE YILDIZLAŞTI

Galatasaray'ın Malatya deplasmanında aldığı mağlubiyet sonrası mutlak galibiyet için Osmanlıspor karşısına çıkan Beşiktaş, ilk yarıda rakibinin sahasından çıkmasına izin vermedi. 26 ortayla tamamladığı ilk yarıda siyah beyazlılar golleri de yan toplarla buldu.

33. dakikada Adriano'nun ortasında kale alanında bomboş kalan Babel, kafayla takımını öne geçirdi. 41. dakikada bu kez sol kanattan Quaresma ortaladı, Hollandalı Babel de göğsüyle topu filelere gönderip Beşiktaş'ı rahatlattı.

Maçın yıldızı Babel 2. yarıya da fırtına gibi girdi. 50. dakikada Tosic'in pasında sağ çaprazdan çok sert vuran Babel hem hat-trick yaptı hem de skoru 3-0'a getirdi. Kariyerinde ilk kez hat-trick yapan Hollandlı, ligdeki 7. golüne de ulaşmış oldu.

GALATASARAY'LA FARK 2 PUAN

Siyah beyazlılar, 75. dakikada Negredo ile bir gol bularak skoru 4-0'a getirdi. Sonradan oyuna giren iki oyuncunun paslaşması da 87. dakikada 5. golü getirdi. Caner'in pasında Cenk muhteşem bir vuruşla skoru 5-0'a getirdi. Son golü ise Serdar attı ve skor 5-1'e geldi. Maçı da bu skorla kazanan Beşiktaş, evindeki yenilmezlik serisine devam etti.

Siyah beyazlılar haftayı da 30 puanla tamamlayarak, 32 puanlı Galatasaray'ın 2, 33 puanlı lider Başakşehir'in ise 3 puan gerisinde zirveyi takibe devam etti. Osmanlıspor ise 14 puanda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.