Bilecik' te Kadın Cinayeti Vukusu Hortladı! Eşini Sonra Kendini Öldürdü!

Bilecik' te Kadın Cinayeti Vukusu Hortladı! Eşini Sonra Kendini Öldürdü!

Bilecik'te yaşayan 46 yaşındaki Mustafa Örencik isimli vatandaş, kendisine boşanma davası açan eşi Yasemin Örencik'i eline geçirdiği av tüfeği ile öldürdü. Akabinde intihar eden Örencik, kurtarılamadı. Çiftin 18 yıl sonrasında ayrılık kararı aldığı öğreni

Sabah saat 07.00 sıralarında Osmangazi Mahallesi TOKİ Konutları 5'inci Sokak B Blok'ta meydana gelen olayda, ayrı yaşayan ve mahkemece eşinden uzaklaştırma kararı bulunan Mustafa Örencik, kendisinden boşanmak isteyen eşi Yasemin Örencik'in oturduğu eve gitti.

KISA SÜRELİ BOĞUŞMA YAŞANDI

3 çocuğu akrabalarının yanında olan ve olay sırasında evde yalnız olduğu belirtilen Yasemin Örencik, kapıyı açmayarak Mustafa Örencik'i içeriye almadı. Elindeki av tüfeğiyle kapıyı tekmeleyerek içeri giren Mustafa Örencik ile kendisini bıçakla korumaya çalışan Yasemin Örencik arasında kısa süreli bir boğuşma yaşandı. Eşinin elinden kurtulan kadın, kaçıp apartmandan dışarı çıktı.

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURDU

Yasemin Örencik'in arkasından ateş eden Mustafa Örencik'in silahından çıkan saçmalar kadının başına ve sırtına isabet etti. Olay sonrası yere yığılan Yasemin Örencik'in yanına giden Mustafa Örencik, ardından aynı silahı başına dayayıp intihar etti.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, çiftin yaşamlarını yitirdikleri belirlendi. Örencik çiftinin cesetlerinin Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Komşuları, Yasemin Örencik'in Yüksek Öğrenim Kredi ve Kurtlar Kurumu'nda taşeron bir temizlik firmasında işçi olarak çalıştığını belirterek, "Eşi Mustafa da daha önce belediyede temizlik işçisi olarak çalışıyordu ancak daha sonra işten çıkardılar. İşsiz geziyordu. Aralarında geçimsizlik vardı. Yasemin, boşanma davası açmıştı. Mustafa için evden uzaklaştırma kararı vardı. Buna rağmen Mustafa zaman zaman evin önüne geliyordu. Bazen apartmanların karşısındaki ağaçların altında oturup bekliyordu" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.