Börü dizisi ne zaman başlıyor?

Börü dizisi ne zaman başlıyor?

4 Kasım 2016'da vizyona giren Dağ 2 filmi gişe rekorları kırmıştı. Bu film çok konuşulup trendlerde yer alınca Dağ yapımcısından mini bir yeni asker dizisi geliyor.

Dağ 2 filmi 4 Kasım 2016'da vizyona girip kısa sürede 3 milyon barajını aşmıştı. Yapımcılığını Alper Çağlar'ın yaptığı Dağ filminden sonra Alper Çağlar bu seferde mini bir asker dizisi projesini başlattı.

Projeyi Dağ Filmi facebook sayfasından duyuran Alper Çağlar ise dizinin adının Börü olduğunu açıkladı.

Peki Börü dizisi nerede yayınlanacak?

 İlk başlarda herkesin internetten yayınlanacağını düşündüğü Börü dizisi Star Tv ekranlarından yayınlanacak.

Börü dizisinin konusu ne olacak?

Dizide PÖH yani Polis Özel Harekat timinin intikam hikayesi ele alınacak. 6 bölümden oluşacak bu yeni dizinin ise ilginç bir detayı buluyor. Dizinin her bölümü 60 dakika sinema film kalitesinde ekranlarda olacak.

Börü dizisi ne zaman başlayacak?

Dağ serisinde rol alan oyuncuların da yer alacağı, şu sıralar hazırlıkları devam eden ‘Börü’ muhtemelen Ekim 2017’de Star Tv’de seyirci ile buluşacak. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.