Bu kulübü alanın yüzü gülmedi. Yeniden satılacak

Bu kulübü alanın yüzü gülmedi. Yeniden satılacak

İş insanı Faruk Anaç ve Avukat Onur Güneri tarafından devralınan Darıca Gençlerbirliği’nin mevcut borçlar ve yetersiz destek nedeniyle yeniden satılması gündemde

Geçen sezon Arif Gülen’den Bursalı iş insanı Serdar Acarhoroz’a satılan, Mayıs ayında İş İnsanı Faruk Anaç ve Avukat Onur Güneri tarafından devralınan kulüp tazelenme sürecine girmişti. Ancak mevcut borçları ve kulübün yeterli maddi destek alamaması nedeniyle yeniden satışı söz konusu.

LİGDE İSTENİLEN RÜZGAR YAKALANAMADI

Sezon başında Kocaelispor’da altyapı antrenörlüğü yapan Emre Denizli’yi takıma getiren Darıca ekibi istenilen sonuçları elde edemeyince teknik direktör değişikliğine gitmiş ve geçmiş yıllarda Süper Lig'de top koşturmuş antrenörlük serüveninde oldukça taze olan Theofanis Gekas 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Ancak sarı yeşilliler yine de bekledikleri rüzgarı yakalayamadı.

ACARHOROZ İCRA GÖNDERMİŞTİ

Kulübün eski sahibi Serdar Acarhoroz’un kulüp hisse devrini yaptığı dönem kendisine verilen çeklerden, günü geçmiş yüklü bir miktarın tarafına ödenmemesi gerekçesiyle, 4 milyon 500 bin TL tutarındaki çekini işleme koydurarak Darıca Gençlerbirliği Kulübü’ne icra gönderdiği öğrenilmişti.

TEKLİFLERE SICAK BAKIYORLAR

Edinilen bilgilere göre Anaç ve Güneri, kulübün mevcut borçlarını 4 milyon liraya kadar indirdi. Ancak sarı yeşilli kulübün sahipleri mevcut borçlara yenilerinin eklenmesi ve yeterli destek bulamamalarından dolayı gelen satın alma tekliflerine sıcak baktıkları ve değerlendirdikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.