BURSASPOR'DA EMİN ADANUR İSTİFA ETTİ

BURSASPOR'DA EMİN ADANUR İSTİFA ETTİ

”Görev süremizce bırakın maddi destek vermeyi, tek bir maça dahi gelmeyen, ben buradayım diye destek vermeyen şehrimizin dinamiklerini ve istifa etmem için elinden geleni yapanları Bursaspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum."

Bursaspor'da Emin Adanur istifa etti.

????”Görev süremizce bırakın maddi destek vermeyi, tek bir maça dahi gelmeyen, ben buradayım diye destek vermeyen şehrimizin dinamiklerini ve istifa etmem için elinden geleni yapanları Bursaspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum."

İstifa eden Bursaspor 2. başkanı Emin Adanur: "Trabzonspor'dan gelen 20 milyon liralık vadeli çekler, alacaklarıma karşılık olarak bende! Bursaspor'da kalan 40 milyon lira alacağım için de kulüp gelirlerine temlik koydurdum! Sıram gelince alacaklarımı alacağım." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.