Büyükgöz, Engelsiz bir Gebze için çalışacağız

Büyükgöz, Engelsiz bir Gebze için çalışacağız

Özel çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Büyükgöz, "Özel çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir Gebze için çalışacağız" dedi.

"Engelsiz bir Gebze için çalışacağız"

Seçim Kordinasyon Merkezi çalışmaları kapsamında Gebze'nin farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'de hizmet veren Yeni Dünya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Ailelerin talep ve önerilerini dinleyen Büyükgöz, "Sosyal belediyecilikteki anlayışımız engelsiz bir kent yapısını ortaya koymak. 1 Nisan'dan itibaren sizlerin önündeki engelleri sizlerle birlikte kaldırma konusunda kararlıyız" dedi.

ENGELLERİ SEVGİYLE VE HİZMETLE AŞACAĞIZ

Gebze'yi sevdiğini dile getiren Büyükgöz, "Gebze benim sevdam. Beni büyüten bu kente olan vefa borcumu 5 yılı hizmetlerle dolu geçirerek ödeyeceğim. Gönül belediyeciliği ile her kesime dokunacağız. Engelleri sevgiyle aşacağız. Engelli hemşerilerimiz Allah'ın bize emanetidir. Onların yaşamını kolaylaştıracak adımlar atacağız. Gebze engelsiz bir şehir olacak" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.