Cem Yılmaz ve Beyaz, Bodrum Gecelerini Alt Üst Etti!

Cem Yılmaz ve Beyaz, Bodrum Gecelerini Alt Üst Etti!

İki ünlü komedyen namı diğer Beyaz, Beyazıt Öztürk ile Cem Yılmaz Bodrum gecelerinde rastlaşırsa... Ellerine aldıkları mikrofonla Bodrum'u ayağa kaldıran iki şovmen, herkesi kırdı geçirdi

Gündüz eski eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal'le olan Cem Yılmaz, akşamüstü saatlerinde ise sevgilisi Özge Sabuncu ile Türkbükü'ndeki bir mekanda verilen partiye katıldı. Yılmaz, akşam ise Bodrum merkezdeki Marine Yacht Club'teydi. Cem Yılmaz ve sevgilisinden hemen sonra mekana Beyazıt Öztürk de geldi. Yol Project'in sahne aldığı mekanda iki komedyen de şarkı söyledi. Beyaz, MFÖ'den 'Ele Güne Karşı' isimli şarkıyı seslendirirken Yılmaz da bateride ona eşlik etti. Daha sonra da mikrofonu eline alan Cem Yılmaz, 'Hayde' isimli türküyle mekanı coşturdu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.