CHP YİNE CHP

CHP YİNE CHP

CHP'de değişen bir şey yok. Millet tarih yazıyor bunlar tarihin çöplüğüne gidebilmek için ellerinen geleni yapıyorlar.

CHP'de değişen bir şey yok. Millet tarih yazıyor bunlar tarihin çöplüğüne gidebilmek için ellerinen geleni yapıyorlar.

İşte buyurun dev bir proje daha (Bakü - Tiflis - Kars Demiryolu; diğer ismiyle Yeni İpek Yolu) Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve Gürcistan Başbakanıyla birlikte açılışını yapıyor.

Bizim anamuhalefet sözcülernin gündemlerindeyse milletin %52'yle seçtiği Cumhurbaşkanı'na ağızlaından salyalar akıta akıta küfredip hakaret etmek var.

Hani kazayla sorsak şimdi bunlara ülkenin yönetimine talip olduklarını söylerler hiç utanıp sıkılmadan ama gelecekle ilgili olarak en küçük bir projeleri dahi yok.

Varsa yoksa Erdoğan düimanlığı ve bu düşmanlık üzerinden toplumu bölüp parçalamak insanlar arasına kin ve nifak tohumları ekmek.

Bunların bu terbiyesizliklerinden, edepsizliklerinden çapsızlıklarından, kifayetsizliklerinden millet artık bıktı, usandı. Lakin ne fayda!

Milletten yedikleri dayağın haddi hesabı yok buna rağmen hiç de utanmıyorlar, bir türlü akılları başlarına gelmiyor.

Aslına bakarsanız her şeyin farkındalar. 2019 seçimleriyle birlikte iktidar olma hayallerinin biteceğini biliyorlar. Sonra da silinip yok olacaklar. Ondandır giderek daha saldırgan olmaları.

Onlar saldırganlaştıkça millet de onlara gülüyor. Ve tabi vakti geldiğinde bir kere daha bu müptezelleri eşek sudan gelene kadar ıslatmak için sabır ve metanetle hazır bekliyor.

Yorum Haber: Recep AKIL

10567.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.