Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

ÇOK ÖNEMLİ BİR BİLGİ: DİKTATÖR VE ŞEYTAN

Bir süredir direniyorum ve kendimi frenliyorum, ama artık fren de tutmuyor.

Şu ReTeE var ya… Gerçekten büyük bir strateji uzmanı... Bazen öyle iş veya eylem yapıyor ki insanın aklı almıyor. Mesela bir makama bir atama yapıyor. Şaşırıyorsunuz ve feryat ediyorsunuz: Olamaz! Bu adam buraya layık birisi değil! Başka bir kurumun başına bir başkasını atıyor, yine feveran ediyorsunuz…

Bu davranış tarzını bir ‘insan ilişkileri uzmanı’na incelettim ve ağzım açık kaldı. Usta bunları kasti yapıyormuş. Bazı makamlara irili ufakla bazı şeytanları atayarak, bunların kontrolü altında olmasını temin ediyor, verebilecekleri zararlardan da emin oluyormuş. Nasıl olsa kuyruk sallayarak makamlara gelenlerin ipi kendisinin elinde olduğu icin de hiç bir endişe duymuyormuş

Şimdi bakın, önümüzdeki günlerde ülkemdeki çok önemli bir eğitim kurumunun başına bir atama yapacak. İrili ufaklı şeytanlardan bazıları ReTeE etrafında tavafa başlamışlar. Yüzüne baktığınızda masumiyetinden yüzünün kızardığı sandığınız birisi atanırsa hiç şaşmayın. Kızarma şeytanlığındandır.

Bu bilgili kimseyle de paylaşmayın. Ben hariç, halen bulunduğu kurumda, ahlaki seviyesi çok düşük, sözüne inanılmayan, vefa nedir bilmeyen, etrafında büyük çoğunlukla fırsatçıları barındıran kişiyi herkes çok iyi tanır.

Atama konusunu zaten kendisi de el altından bu bilgiyi yayıyor…

Atama yapıldıktan sonra durumu bir daha gözden geçireceğim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
8 Yorum