Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Tüm Dünyaya Sert Mesajlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Tüm Dünyaya Sert Mesajlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da katıldığı bir açılış töreninde bazı açıklamalarda bulundu, yoğun bir insan selinin oluştuğu Bursa'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlemek için binlerce vatandaş sıraya girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terör ve teröre verilen desteğin yanı sıra Irak'ta olan terör operasyonlarını değerlendirdi ve Musul'da yaşanan operasyona Türkiye'nin her ne olursa olsun katılmaya ve var olmaya devam edecek olduğunu ifade ederek Türkiye'nin sınırlarının daha önce ellerinden geri alındığını ve tarih dersi vermeye devam ettiğinden dolayı kendisine fazlası ile tüm dünyadan eleştiri yağmaya devam ettiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce açıkladığı açıklamalar üzerine Yunanistan ve Musul'un Türkiye'ye geri katılmasının söz konusu olması ve bu ülkeler ile savaş çıkması gibi bir çok sözlü iddia ortaya atılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bu açıklamaları sadece tarihe ve tarihçilere ders verdiğini ifade ederek Rakka'da ve diğer her alanda koalisyon güçleri tarafından eğer gereken anlaşmalar yapılır ise operasyonlara gereken desteği vereceklerini ve her operasyona katılacak olduklarını açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.