DEDE, BU AKŞAM RADYO KONUĞU

DEDE, BU AKŞAM RADYO KONUĞU

İlimizin eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Necmettin Dede, bu akşam Radyo FM 49'da gerçekleştirilecek olan Bülent Toplu’yla söyleyişi programına konuk olacak.

Muş eski Milletvekili ve Belediye Başkanı Necmettin Dede, bu akşam Radyo FM 49'da canlı yayın konuğu olacak. Dede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katımıyla kutlanacak olan 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 946’ncı yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere ilimize geldi. İlimize gelen Dede, bu akşam saat 20.00’da Radyo FM 49’da canlı olarak yayınlanacak olan Bülent Toplu’yla söyleyişi programın konuğu olacak. Programda ise; 26 Ağustos Malazgirt Zaferi ve zaferin onur konuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Kurban Bayramı ve Muş’un güncel meseleleri ile ilgili konuların ele alınacağı kaydedildi. Ayrıca Dede'nin konuk olacağı programda; ilimizin ulusal ve yerel gazete temsilcilerinden oluşan basın mensupları da yer alacak. Programda yer alan basın mensupları, Necmettin Dede’ye sorular yöneltecekler. Programda ayrıca, Radyo FM 49’un dinleyicilerden canlı telefon bağlantılarıyla sorular da alınacağı kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.