DENİZLİSPOR'DA MESUT BAKKAL DÖNEMİ BAŞLADI!

DENİZLİSPOR'DA MESUT BAKKAL DÖNEMİ BAŞLADI!

Fatih Tekke ile yollarını ayıran 1. Lig ekibi Denizlispor, sezon sonuna kadar Mesut Bakkal ile anlaşmaya vardı. Mesut Bakkal Mart 2021'de BB Erzurumspor'dan ayrılmış ve bir süre kulüpsüz kalmıştı.

57 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, 2009 yılında Denizlispor'u çalıştırmıştı.

Denizlispor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Mesut Bakkal ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Mesut Bakkal'a hoş geldin diyor, kendisine kulübümüz ile nice başarılar diliyoruz.

Denizlispor’da Fatih Tekke ile boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mesut Bakkal oturdu.

Lig’de kötü günler yaşayan ve transfer tahtasını da açamayan yeşil siyahlı ekip, kümede kalabilmek için 56 yaşındaki Mesut Bakkal ile sezon sonuna kadar anlaştı.

En son 2020-2021 sezonunda Süper Lig’de Erzurumspor BŞB’yi çalıştıran Mesut Bakkal, 16 maçta görev almıştı.

Bakkal, Denizlispor’da 1984-1988 arası 4 sezon ve 1991-1992 sezonunda Denizlispor’da futbol oynadı, 2008-2009 sezonunda Süper Lig’de teknik direktör olarak çalıştı, sezon sonuna kadar 16 maçta görev alırken, yeşil-siyahlılar kümede kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.