Dersim ve Van'da karakollara roketatar Saldırı : 2 Asker Yaralı

Dersim ve Van'da karakollara roketatar Saldırı : 2 Asker Yaralı

Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Aşağı Torunoba Köyü Jandarma Karakolu ile üs bölgesine saat 17.30 sıralarında PKK'liler tarafından farklı noktalardan uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırıda bulunuldu.

Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Aşağı Torunoba Köyü Jandarma Karakolu ile üs bölgesine saat 17.30 sıralarında PKK'liler tarafından farklı noktalardan uzun namlulu silah ve roketatarlarla saldırıda bulunuldu.
 
Karakol ve üs bölgesine açılan ateşte bir asker hafif yaralandı. Karakol ve üs bölgesindeki askerlerin de karşılık vermesiyle çatışma yaşandı.
 
Saldırının ardından operasyon başlatıldı.
 
Van'ın Çatak İlçesinde ise Narlı Jandarma Karakolu'nda bu akşam saatlerinde bir grup PKK'li roketatar ve otomatik silahlarla ateş açtı. Askerlerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Açılan ilk ateş sırasında yaralanan asker, Van'da tedavi altına alındı.

 FACEBOOK SAYFIMIZI TAKİP EDİN TIKLAYIN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.