Dimitris Itoudis: Motive Kararlı ve İstekliyiz

Dimitris Itoudis: Motive Kararlı ve İstekliyiz

Turkish Airlines Euroleague‘in 33. haftasında evinde Anadolu Efes‘i konuk edecek Fenerbahçe Beko‘da koç Dimitris Itoudis ve Carsen Edwards açıklamalarda bulundu.

6 Nisan Perşembe günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak.

Müsabakayı Juan Carlos Garcia (İspanya), Damir Javor (Slovenya), Tomislav Hordov (Hırvatistan) hakem üçlüsü yönetecek.

Itoudis, ”Her iki takım için de çok önemli bir mücadele olacak. Salonumuzun tamamen dolu olmasını ve taraftarlarımızın oyuncularımıza destek vermelerini bekliyoruz. Takım olarak bu sezonun en iyi maçlarından birini oynayabilmek için motive, kararlı ve istekliyiz.” dedi.

Edwards ise maçla ilgili olarak, ”Kesinlikle iyi bir maç çıkarmalıyız ve savunmaya odaklanmalıyız. Rakibimiz çok iyi bir takım. Özellikle dış atışlarda çok etkililer. Onları savunmamızla durdurabilmemiz gerekiyor. Bu karşılaşmada odak noktamız mümkün olan en sert şekilde oynamak olacak.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.