Dine Ve Manevi Değerlere Hakaret Eden Ağrı'lı Başhekim Görevden Alındı

Dine Ve Manevi Değerlere Hakaret Eden Ağrı'lı Başhekim Görevden Alındı

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gizem Görmez görevden alındı. Sosyal medyada kamouyunun dikkatini çeken, İslam dinine ve Cumhur Başkanına, hakaret eden paylaşımlarda bulunan..

Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gizem Görmez görevden alındı. Sosyal medyada kamouyunun dikkatini çeken, İslam dinine ve Cumhur Başkanına, hakaret eden paylaşımlarda bulunan, Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gizem Görmez bugün görevden alındı. Zaten müdürlük koltuğu boş olan Ağrı Devlet hastanesine şimdi, hem müdür aranıyor, hemde başhekim…

Ağrı’da sağlık camiasının yeniden şekillenmesini istemeyen karanlık eller için bu gelişme, büyük sürpriz olurken, Siyasiler Ağrı’da Sağlık camiasını düzene sokmaya kararlı oldukları da bir kez daha ortaya çıktı.

Görevden alınan başhekim ile birlikte umarız Ağrı Sağlık camiasında yapılacak olan değişimlerin yerine Ağrı’lı yöneticiler gelir. Ağrı sağlık camiiası yıllardır mağdur, perişan bir halde iken, Hastalarımız Erzurum, Van yollarında ölmeye devam ediyor.

Yetkililere Duyurulur…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.