Diyarbakır Bağlar'da Maskeli Komandolar Polise Saldırdı

Diyarbakır Bağlar'da Maskeli Komandolar Polise Saldırdı

Bağlar'da Yüzleri Maskeli Bir Grub Polise Saldırdı. Yüzleri Kapalı Göstericiler Diyarbakır Bağlar İlçesinde Polis Ekiplerine Karşı Çöp Toplamaya Gelen Komyonete El Koyup Polise Karşı Kullandılar..

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Emek caddesi ile Gürsel caddesi üzerinde bulunan Kaynartepe Mah. 258. Sokak girişinde toplanan yüzü maskeli göstericiler ateş yakarak bölgeye gelen polise ses bombası ve havai fişeklerle saldırdı. Polisin müdahalesiyle göstericiler dağılırken yollarda yakılan ateşler TOMA yardımıyla söndürüldü.
Olayların sürdüğü Bağlar ilçesi Gürsel Caddesi Yanık köşk semtinde yer yer silah sesleri duyulurken sokak aralarındaki göstericiler bölgeye çöp toplamak için gelen bir kamyona el koyup sokak ortasında barikat olarak polis ekiplerine karşı kullandığı görüldü.
Polis ekipleri vatandaşların can ve mal emniyetine karşın sokak aralarında durmamaları ve evlerine gitmesi konusunda anons yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.