Diyarbakır'da 350 kilogram esrar ele geçirildi

Diyarbakır'da 350 kilogram esrar ele geçirildi

DİYARBAKIR - Diyarbakır'n farklı adreslerinde yapılan baskınlarda 350 kilogram esrar ele geçirilirken olayla ilgili 11 kişi yakalandı.

Diyarbakır'da 01.04.2016-06.04.2016 tarihlerinde 6 adreste uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik düzenlenen baskınlarda 350 kilo esrarın ele geçirildiği olayla ilgili 11 kişinin de yakalandığı belirtildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 352 kilogram 732 gram kubar esrar maddesi, 5 kilogram uyuşturucu toz esrar maddesi ve 140 adet ecstacy uyuşturucu hap ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamından, yapılan baskınlarda 11 kişinin yakalanıp adli mercilere sevk edildiği, 9 kişinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı ve 2 kişinin ise serbest bırakıldığı ifade edildi. (İLKHA)  



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.