Diyarbakır'da HPG'liler Bir Polisi alıkoydu

Diyarbakır'da HPG'liler Bir Polisi alıkoydu

Edinilen bilgiye göre, saat 12.00 sıralarında özel aracı ile ailesiyle birlikte Erzurum’dan Şanlıurfa’ya seyir halinde olan bir polis memuru Bingöl-Diyarbakır karayolu Lice ilçesi Fisova mevkiinde bir grup PKK’lı tarafından durduruldu.

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Diyarbakır-Bingöl karayolunu kesen bir grup HPG'li, durdukları araçlarda kimlik kontrolü yaptı. Yapılan kontrollerde ailesiyle Erzurum'dan Urfa'ya giden Sedat Yabalak isimli bir polis memuru da alıkonuldu. Yabalak'ı yanlarına alan HPG'liler, daha sonra bölgeden uzaklaştı.

Olayın duyulmasının ardından polis ve askerlerce bölgede operasyon başlatıldı. Alıkonulan Yabalak'ın kısa süre önce Hatay Emniyet Müdürlüğü'nden Urfa Emniyet Müdürlüğüne tayin edildiği öğrenildi. Alıkonulan polis sayısı ikiye çıktı

Diyarbakır-Bingöl karayolunun Abalı bölgesinde 4 gün önce Vedat Kaya isimli bir polis memuru alıkonulmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.