Diyarbakır'da Yüklü miktarda esrar ve kaçak sigara ele geçirildi

Diyarbakır'da Yüklü miktarda esrar ve kaçak sigara ele geçirildi

Diyarbakır’da yapılan baskınlarda 358 kilo esrar ile piyasa değeri 337 bin 300TL olan toplam 67 bin 460 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Diyarbakır’da 30 Mart-6 Nisan 2015 tarihleri arasında uyuşturucu ticareti ve kaçaklık yaptıkları belirtilen kişilere yönelik 9 ayrı baskın gerçekleştirildi.

Yapılan baskınlar sonucu 358 kilo esrar, piyasa değeri 337 bin 300TL olan toplam 67 bin 460 paket kaçak sigara, 140 adet ecstacy uyuşturucu hap ve piyasa değeri 17 bin TL olan 28 adet kaçak cep telefonu ele geçirildiği belirtildi.

Uyuşturucu baskınlarında toplam 11 kişi yakalandı. Zanlılardan 9’u çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 2 kişi de serbest bırakıldı.

Kaçakçılık yapanlara yönelik baskınlarda yakalanan 5 kişi ise Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edildi. (Hamza Adiyaman-İLKHA)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.