Doğubayazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay ve 25 Gözaltı

Doğubayazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay ve 25 Gözaltı

Bölücü terör örgütüyle mücadele kapsamında "geçici askerigüvenlik bölgesi" ilan edilen Ağrı Dağı'na gitmek isteyen aralarında Doğubeyazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay'ın da bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

Bölücü terör örgütüyle mücadele kapsamında "geçici askerigüvenlik bölgesi" ilan edilen Ağrı Dağı'na gitmek isteyen aralarında Doğubeyazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay'ın da bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı. 

Alınan bilgilere göre, Ağrı Valiliğinin talimatı ile dün Ağrı Dağı'nda başlatılan operasyonlara engel olmak için, Doğubayazıt Belediye Başkanı Özbay'ın da aralarında bulunduğu 25 kişi, "geçici askeri güvenlik bölgesi" ilan edilen Ağrı Dağı'na gitmek istedi. Jandarma ekiplerince operasyonların sürdüğü bölgeye girmelerine izin verilmeyen 25 kişi, gözaltına alınarak Doğubeyazıt İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.