Dünya Teknoloji Devi Samsung Mobile'a Galaxy Note 7 Time Davası!

Dünya Teknoloji Devi Samsung Mobile'a Galaxy Note 7 Time Davası!

Galaxy Note 7 modelleri ile kullanıcılarına yaşattığı zaman kaybı dolayısı ile Amerikan hukuk firmasına başvuran kullanıcılar dava haklarını kullanacak olduklarını açıkladı ve şirkete dava açtılar.

Samsung Mobile her geçen saniye zarar etmeye devam ettiği gibi kar etmeye de devam ediyor, ancak şirketin zarar ettiği Galaxy Note 7 modellerinden kar etmeye yönelik adımlar attığı ve kullanıcılara geç cihaz vererek gelen parayı ana para faiz üzerinden değerlendirmeye aldığı ve bankalar üzerinden milyarlarca dolarlık faiz geliri kazanmaya devam ettiğine değiniliyor.

Şirkete bu konuda dava açan kullanıcılar ise Galaxy Note 7 modellerini geri teslim etmelerinin hemen ardından Samsung tarafından daha hala kendilerine cihazların ve paraların teslim edilmediğini, bundan dolayı kendilerine yeni cep telefonları tazmin edilmesi ve geçici sürede kullanmalarına imkan tanınması gerektiğini ifade ederek bu geçen boş zamanda zarar ettiklerini öne sürerek şirketin kendilerini zor durumda bıraktığını ve derhal şirket tarafından manevi ve maddi tazminat olarak hemen taraflarına ödeme yapılmasını istediklerine değindi. Samsung ise Galaxy Note 7 modelleri hakkında açılan hiçbir davaya yanıt vermeyecek olduğunu hukuksal alanda dünyanın en iyi avukatları ve hukuk firmaları ile çalıştıklarına değindi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.