Dünyanın en büyük piline sahip akıllı telefon tanıtıldı

Dünyanın en büyük piline sahip akıllı telefon tanıtıldı

16.000 mAh gibi büyük bir pile sahip Energizer Power Max P16K Pro akıllı telefonresmen tanıtıldı.

Şimdiye kadar gördüğümüz en büyük batarya ile gelen akıllı telefon, Barselona'daki bu yılki MWC fuarında ilan edildi. Energizer Power Max P16K Pro ismine sahip olan bu yeni Android akıllı telefon, akıl almaz bir 16.000mAh pil ile geliyor. Bu pil büyüklüğü, Galaxy S8 / S9 ve iPhone X içindeki pillerin beş katından fazla.

Bir akıllı telefondan çok Android destekli bir elektrik santraline benzeyen Energizer'ın 16.000mAh pile sahip akıllı telefonu, diğer cihazları şarj etme kapasitesine sahip. Böyle büyük bir bataryanın şarj olması normal olarak en azından yarım gün sürecektir, ancak cihazda hızlı şarj özelliği var ise daha kısa da sürebilir. Elbette ki böyle büyük bir pil telefonu da kalınlaştırıyor. Cihaz yaklaşık 15 mm kalınlıkta ve 12.34 oz (350 gr) ile oldukça ağır.

Gerçekten de, büyük pil bu cihazın en büyük satış noktası. Peki diğer özellikleri nelerdir? Telefon 1080 x 2160 piksel çözünürlüğe sahip 5.99 "IPS ekran, orta sınıf bir MediaTek Helio P25 yonga seti (Snapdragon 820'den biraz daha az güçlü),6GB RAM ve 128GB dahili depolama birimi ile birlikte geliyor.

Dahası, bu telefonda ön kısımda iki, arkada iki tane olmak üzere dört kamera bulacaksınız. Arka kameralar PDAF özellikli 13MP ve 16MP, çift LED flaş destekli. Ön kameralar ise 5MP ve 13MP çözünürlükte. Bir mikroUSB bağlantı noktası, 3,5 mm ses girişi ve bir parmak izi tarayıcı özellikleri de yer alan telefonun yazılım tarafında, Android Oreo yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.