Erdoğan'dan Bülent Tezcan'a "Git Yat Aşağı!"

Erdoğan'dan Bülent Tezcan'a "Git Yat Aşağı!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da Zorlu Holding'in tesislerinin açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da Vestel akıllı telefon fabrikası ile Zorlu metal nikel kobalt tesislerinin açılış törenine katıldı. Kürsüye geçen Erdoğan ilk olarak ekonomik verilerden bahsetti. Erdoğan, CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'ın kendisine yönelttiği  "şeddeli diktatör" sözlerinin ardından Bülent Tezcan'a sert eleştirilerde bulundu.

"GİT YAT AŞAĞI YA!"

Erdoğan Bülent Tezcan'ın kendisine yaptığı hakaretlere ilişkin sert söylemlerde bulunarak "Recep Tayyip Erdoğan ’diktatör’ diyorlar. Git yat aşağı ya git yat aşağı. Türkiye’nin gündemi bu olmalı. Yani şahsıma bu lafı eden kişi, kendini vurdular, ’geçmiş olsun’ diye kendini aradım. Yahu diktatör kalkıp seni arar mı? Ben seni arıyorum. Bu bir insaniyetliktir, merhamettir, rahmet duygusudur. Ama bunlarda bu yok. " dedi.

"KAZANDIĞIN BİR TANE SEÇİM VAR MI?"

Belediye Başkanlarının istifasına ilişkin yapılan eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Kalkıp bazı belediye başkanlarının istifa etmeleriyle ilgili konuşulması, sana ne ya. Sen kendi partinin içine bak. Bizim partimizin kendi içindeki şu anda uygulaması, stratejisi, taktiği seni ilgilendirmez. Sen kendine bak. Bunca yıl partinin başındasın, kazandığın bir tane seçim var mı? Önce onu söyle. Batı’da adam bir seçimi kaybettiği zaman çekip gidiyor. Sen 9 seçim kaybettin hala ordasın ya. Ha biz mutluyuz. Onun için biz yolumuza devam ediyoruz. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.